Ochrana osobních údajů

Na základě zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, angl. General Data Protection Regulation - GDPR) společnost PC HELP a.s. prohlašuje, že:

  1. Zpracování osobních údajů v roli zpracovatele provádí PC HELP, a.s., na základě smluv uzavřených mezi ní a jejími zákazníky, v kontextu terminologie GDPR správci osobních údajů, v souladu s výše uvedenými právními předpisy.
  2. Má zaveden systém managementu bezpečnosti informací ČSN ISO/IEC 27001:2006 „Informační technologie - Bezpečnostní techniky - Systémy managementu bezpečnosti informací - požadavky" (ISMS), jehož součástí jsou pravidla nakládání s daty zákazníků.
  3. V rámci systému ISMS jsou její zaměstnanci poučeni o způsobu nakládání s osobními údaji. Jsou také poučeni o povinnosti zachovávat mlčenlivost, přičemž závazek mlčenlivosti je nedílnou součástí pracovních smluv.
  4. V případě, že zákazník - správce osobních údajů - požaduje s ohledem na svoje interní procesy a opatření týkající se ochrany osobních údajů přísnější nebo přesnější vymezení způsobu zpracování osobních údajů, společnost PC HELP, a.s., je připravena na jeho popud učinit jeho požadavky součástí stávajících platných smluv, příp. uzavřít s ním samostatnou smlouvu o zpracování osobních údajů.
GDPR

PC HELP, a.s.

 +420 568 858 011

Nová budova PC HELP Chci software vyzkoušet

Aktuality

Téma hodnocení zaměstnanců
13.09.2018
Jedná se o přesně definované metriky, postupy a pravidla, jejichž cílem je popsat a tedy především podchytit a ovlivnit…
plusPortal partnerem Zaměstnavatel roku 2018
04.07.2018
Naše společnost PC HELP, a.s. se v letošním roce 2018 stala rozvojovým partnerem soutěže Zaměstnavatel roku 2018.
plusPortal dělá kariéru v Tipsportu
24.04.2018
Náš zákazník, společnost Tipsport a.s., vyjádřil ve svém článku spokojenost s pořízením a používáním plusPortalu...
Rychlý kontakt